sreda, 27 maj 2020

TAU motori za klizne kapije

Nudimo opremu koju odlikuje sofisticiran dizajn i čvrsta i pouzdana mehanika. Pre nego što izaberete odgovarajući motor za Vašu kliznu kapiju, potrebno je da znate da su klizne kapije savršeno rešenje u slučaju da nemate dovoljno prostora za krilne kapije.

 

logo bevel

Najbolji motori za klizne kapije različite veličine. Vrhunske performanse, brzina otvaranja, domet daljinskih upravljača, završna obrada i dizajn. Klizne kapije se obično prave sa jednim krilom koje se točkovima kreće po šini i kretanje sa motora se prenosi preko zupčaste letva na krilo. Prva stvar koju treba proceniti za pravilan izbor odgovarajuće  automatizacije je težina krila, a u nekim slučajevima i njegova dužina. 

Sve funkcije klizne kapije se mogu programirati po vašoj želji u skladu sa potrebama korisnika. Digitalni kontrolni panel, direktno integrisan u zaštitno kućište motora, lako je dostupan i opremljen svim mogućim ulazima i izlazima za dodatnu opremu. Sve podrazumevane opcije programa su već instalirane, što omogućava trenutnu upotrebu, odmah nakon instalacije motora za kliznu kapiju.

 

 

 ARM

 

 

T-ONE

 

 

LUXE

 

 

 

 

Cenovnici

 

 

 

 

 

***

 
     
     

 

 

 

linija

 

  • 001
  • 002
  • 003

 

linija

 

Ogradni sistemi

02

Projektovanje

Čelične konstrukcije

Zašto LEGI?

linija

Svi LEGI proizvodi su visoko funkcionalni, ekonomični, elegantni i jednostavni za montažu. Jedinstvenost našeg poslovanja je u profesionalnoj usluzi, specijalnoj tehnologiji i dugogodišnjoj garanciji na naše visoko kvalitetne proizvode (do 20 godina). Naša kompanija vidi dugoročnost uspešnog poslovanja u ostvarivanju visokog kvaliteta svojih proizvoda i korišćenju najsavremenije tehnologije.

 

LEGI Sertifikati

linija

Svi LEGI proizvodi zadovoljavaju standarde ISO 9001:2015, od projektovanja, preko proizvodnje, do galvanizacije i toplog cinkovanja kao i plastifikacije.

legi sertifikati

 

           Kontakt podaci

linija

Adresa:  ul. Novo naselje 10
11000 Beograd
Telefon: 011 8001 407
Fax: 011 8001 673

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  |  www.legi.rs

PIB: 103934577   |  M.B.: 20054140
Ž.R.: 160-206926-98
Banka Intesa